webuser_1109861999411327313131

An Ensuite Refresh

LT Designs
2 years ago
last modified: 2 years ago

This project was a complete re-structure, interior design, procurement and project management for an en-suite bathroom.




Before:


The brief was to enlarge the existing en-suite bathroom by relocating the walk-in wardrobes to cater for a larger en-suite & create a serene space in neutral colour palette with an accent colour creating a wow factor.



A combination of contrasting yet complimenting tiles were chosen, including a contemporary wood look tile to add the element of warmth and tranquillity to the space, creating the perfect place to relax & unwind.


Before:


After:


Designs: LT Designs

Comments (4)

United Kingdom
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.