Comments (30)
Thank you for reporting this comment. Undo
PRO
Haus12 Interiors

A fantastic transformation.

2 Likes    
Thank you for reporting this comment. Undo
chemistrykaren

Everyone's said what I want to say.

I love it.

2 Likes    
Thank you for reporting this comment. Undo
HU-77780962

Beautiful design. So much thought went into it. How long did it take to achieve?

   

Related Stories

Before and After Houzz Tour: A Tiny Cottage Gets a Stylish, Vintage Makeover
Thoughtful, sympathetic design has brought back the period charm of this Cotswolds cottage
Full Story
Before and After Houzz Tour: Smart Design Tricks Make a Tiny House Feel Bigger
Before and after photos show how a smart layout and ingenious design turned a dark space into a bright, welcoming home
Full Story
Before and After Houzz Tour: Cool Hues and Natural Materials Update a Period House
Rethinking the layout and adopting a calm palette turned a rundown Victorian semi into a beautiful family home
Full Story
South East Kitchen Kitchen Tour: A Beautiful Connection Between Two Different Spaces
A few clever design tricks ensured a light kitchen leads seamlessly into a cosy dining room
Full Story
Professional Advice Classic Kitchen Design Mistakes – and How to Avoid Them
Three designers lay out the best ways to swerve some of the kitchen problems they most frequently resolve
Full Story
Before and After Kitchen Tour: A Small, Elegant Kitchen With Discreet Storage
A clever design means maximum storage with a minimal look that showcases colourful art and countryside views
Full Story
Most Popular Garden Tour: A Concrete Plot Becomes a Leafy, Contemporary Space
Before and after images reveal how a grey patio was turned into a bright, sociable garden with gorgeous planting
Full Story
Most Popular Houzz Tour: A Converted Victorian Dairy With a Magical Courtyard
A derelict historical building has been saved and transformed into a beautifully calm family home
Full Story
Most Popular Room Tour: A Smart Extension Transforms a Tired Victorian House
A crowded family home is made lighter, greener and far more functional thanks to a thoughtful redesign
Full Story