AIA Award Winning 2018 Design Award in the category of Residential Multi-familyModern Living Room, New York

This new multifamily development was designed to fit into a single family neighborhood. The design includes horizontal and vertical open plans to maximize the space giving a feeling of light and modern elegance.

By providing a simple roof form and geometry as a preliminary design feature, accommodations of evolving programmatic requirements were made without compromising the initial design direction, much to the delight of both the owner and the architect.

Large corner windows on the upper floors and large corner sliding glass doors on the main floor open the interior spaces to town views and the landscaped rear yard.

Phillip Jensen-Carter Photographer

Photo of a large modern open plan living room in New York with a home bar, white walls, light hardwood flooring, no fireplace, a wall mounted tv and beige floors. —  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Living Rooms with Similar Colours
Apogee
Kitchen & Bathroom Remodeling - Studio Apartment | 3D Rendering
Castle in the Sky
Riverside Drive
Franklin, TN Estate
Contemporary Living Room
Di Rosso Residence
Essex Fells Colonial
United Kingdom
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.