1. Hallway
  2. coat cupboard

Hallway Cupboard Ideas and Photos

Upper West Side Combo
Upper West Side Combo
StudioLAB
The owners of this prewar apartment on the Upper West Side of Manhattan wanted to combine two dark and tightly configured units into a single unified space. StudioLAB was challenged with the task of converting the existing arrangement into a large open three bedroom residence. The previous configuration of bedrooms along the Southern window wall resulted in very little sunlight reaching the public spaces. Breaking the norm of the traditional building layout, the bedrooms were moved to the West wall of the combined unit, while the existing internally held Living Room and Kitchen were moved towards the large South facing windows, resulting in a flood of natural sunlight. Wide-plank grey-washed walnut flooring was applied throughout the apartment to maximize light infiltration. A concrete office cube was designed with the supplementary space which features walnut flooring wrapping up the walls and ceiling. Two large sliding Starphire acid-etched glass doors close the space off to create privacy when screening a movie. High gloss white lacquer millwork built throughout the apartment allows for ample storage. LED Cove lighting was utilized throughout the main living areas to provide a bright wash of indirect illumination and to separate programmatic spaces visually without the use of physical light consuming partitions. Custom floor to ceiling Ash wood veneered doors accentuate the height of doorways and blur room thresholds. The master suite features a walk-in-closet, a large bathroom with radiant heated floors and a custom steam shower. An integrated Vantage Smart Home System was installed to control the AV, HVAC, lighting and solar shades using iPads.
Modern Farm House
Modern Farm House
TruexCullins Architecture + Interior Design
To view other projects by TruexCullins Architecture + Interior design visit www.truexcullins.com Photos taken by Jim Westphalen
Arlington Gardens
Arlington Gardens
Zulufish
Thanks to our sister company HUX LONDON for the kitchen and joinery. https://hux-london.co.uk/
macdonald wright architects
macdonald wright architects
Graham Atkins-Hughes Photography
Graham Atkins-Hughes Photography Macdonald Wright, Architects & Interior Design http://macdonaldwright.com
Virginia Water
Virginia Water
Keir Townsend
This area was originally the kitchen but the space has been re-designed to create a wide corridor between the rear and front entrances of the house. Made to measure matt lacquered wood cupboards, painted in light taupe create a complete wall of valuable storage. Good lighting is key in these busy transitional areas so both decorative pendant and ceiling lamps have been specified to create a soft effect. Floors are white-washed, textured wood effect ceramic tiles with Emperador marble effect inserts. The mirror has been carefully positioned to reflect light. All the furniture is bespoke and available from Keir Townsend.
San Francisco Hallway
San Francisco Hallway
Michael Merrill Design Studio, Inc
Originally asked to resurface custom kitchen cabinets, Michael Merrill Design Studio finished this project with a completely new, crisp and ultra-modern design for the entire 815 square-foot home. Photos © John Sutton Photography
Beckwith
Beckwith
Dalton Distinctive Renovations
The desire to disguise the mechanical room lead to a custom designed shelf which acts as the entrance to this compact space. It's a stunning feature and is the first thing one see's when entering this room. Melanie Rebane Photography
Hampshire
Hampshire
Lewis Alderson & Co.
Boot-room with tall cloak cupboards and lift-up bench seating for additional storage. Bespoke hand-made cabinetry. Paint colours by Lewis Alderson
2011 Showcase - Hillside Retreat
2011 Showcase - Hillside Retreat
Witt Construction
A European-California influenced Custom Home sits on a hill side with an incredible sunset view of Saratoga Lake. This exterior is finished with reclaimed Cypress, Stucco and Stone. While inside, the gourmet kitchen, dining and living areas, custom office/lounge and Witt designed and built yoga studio create a perfect space for entertaining and relaxation. Nestle in the sun soaked veranda or unwind in the spa-like master bath; this home has it all. Photos by Randall Perry Photography.
Mini House
Mini House
Arnal Photography
Arnal Photography Designed by LineBox Studio (Andrew Reeves) this infill home in Toronto is a study in minimalism. Small, efficient and at the same time architecturally beautiful in it's detail. "The Mini House is more about minimalism and a rejection of excess. The house makes a statement: Bigger isn't necessarily better, and achieving loft-style living is entirely possible outside the confines of a high-rise building or warehouse," says Reeves.
United Kingdom
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.