Houzz Logo Print
This is an example of a contemporary living room in San Francisco with a tiled fireplace surround.

Hayes Valley Remodel

Contemporary Living Room, San Francisco

This one level flat was completely gutted by a fire. We completely changed the layout of rooms. The wood feature wall is composed of reused studs that were charred in the fire. At the edges, some of the black charring can still be seen. In this photo, the existing fireplace was re-clad in heath tile and stone. The tiny firebox size could not be changed, due to new codes. This project has been featured in Dwell and the San Francisco Chronicle. Photo by Bruce Damonte
  • United Kingdom
    Tailor my experience with cookies

    Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.