House in WimbledonTransitional Cloakroom, London

This future rental property has been completely refurbished with a newly constructed extension. Bespoke joinery, lighting design and colour scheme were carefully thought out to create a sense of space and elegant simplicity to appeal to a wide range of future tenants.

Project performed for Susan Clark Interiors.

This is an example of a small traditional cloakroom in London with a one-piece toilet, grey tiles, marble tiles, blue walls, vinyl flooring, a wall-mounted sink, wooden worktops, beige floors, brown worktops and panelled walls. —  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
United Kingdom
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.