Last House on the LeftTraditional Entrance, Boston

Having been neglected for nearly 50 years, this home was rescued by new owners who sought to restore the home to its original grandeur. Prominently located on the rocky shoreline, its presence welcomes all who enter into Marblehead from the Boston area. The exterior respects tradition; the interior combines tradition with a sparse respect for proportion, scale and unadorned beauty of space and light.

This project was featured in Design New England Magazine. http://bit.ly/SVResurrection

Photo Credit: Eric Roth

Inspiration for a large classic foyer in Boston with light hardwood flooring, white walls and a white front door. —  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 7 questions

What Houzz users are commenting on:

lbi24
lbi24 added this to Lib great room5 June 2021

dark rails light floor white spindles

mpetin__
Mika'il Petin added this to Magical Art Space25 May 2021

Drawings and photos in the stairwell

webuser_307729820
Lisa Herzog added this to Herzog Entry23 April 2021

Dark banister with light floors? Kind of nice really

United Kingdom
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.