1. Budget: £££

11,449 Scandinavian Home Design Photos

Harwood NW3
Harwood NW3
Martins Camisuli Architects
Alex Maguire Photography - Our brief was to expand this period property into a modern 3 bedroom family home. In doing so we managed to create some interesting architectural openings which introduced plenty of daylight and a very open view from front to back.
Pond House
Pond House
Cheverell
Adam Carter
Design ideas for a medium sized scandi galley kitchen in Wiltshire with flat-panel cabinets, composite countertops, stone slab splashback, an island, brown floors, a submerged sink, light wood cabinets, stainless steel appliances, light hardwood flooring and grey worktops.
West End Glasgow
West End Glasgow
Birkwood
David Brown Photography
Large scandi l-shaped kitchen/diner in Glasgow.
Open Plan Kitchen and Dining Room
Open Plan Kitchen and Dining Room
Stickland Wright Architects + Interiors
open plan kitchen dining table rattan chairs rattan pendant marble fire place antique mirror sash windows glass pendant sawn oak kitchen cabinet door corian fronted kitchen cabinet door marble kitchen island bar stools engineered wood flooring brass kitchen handles feature fireplace mylands soho house wall colour home bar
New Build Study Extension SE21
New Build Study Extension SE21
Husky House
Bespoke desk area, shelving, and storage in new build extension. Handmade using oak and white cabinetry. Sliding doors on wall storage compartments. Ebony oiled oak engineered flooring.
Rafferty Case Study
Rafferty Case Study
Roundhouse
Roundhouse Urbo handle less painted matt lacquer bespoke kitchen in Farrow & Ball Downpipe with painted box shelves, solid Oak breakfast bar, Blanco Zeus composite stone work top and glass splashback. Photography by Darren Chung.
Thirties Semi in Hove_Master Suite
Thirties Semi in Hove_Master Suite
Bean Interiors
We developed the Master suite scheme with an emphasis on simplicity, tranquillity and clean lines to showcase the client's cherished possessions, combining muted tones, textures and sumptuous finishes to emulate a luxurious hotel suite.
Peckham renovation
Peckham renovation
Rebecca Hill Design
This previously run down Victorian flat needed complete modernisation. My bright colour scheme in contrast to the white walls helped to maximise the feeling of space and light in what previously felt like a dark and pokey one-bed flat.
Little House on the Quarry
Little House on the Quarry
Norman-Prahm architects
Small scandi study in London with white walls, light hardwood flooring, no fireplace, a built-in desk, brown floors and exposed beams.
Industrial Bright Dining Room
Industrial Bright Dining Room
Rukmini Patel Interior Design
Industrial / bright dining room in a new build home in Aylesbury, designed by Rukmini Patel Interior Design. Photographed by Sarah Rider.
Photo of a medium sized scandinavian dining room in Other with white walls, no fireplace and beige floors.
Scandinavian Style Kitchen in Walton-on-Thames
Scandinavian Style Kitchen in Walton-on-Thames
Thomas Davies Kitchens
Inspiration for an expansive scandinavian open plan kitchen in Surrey with a double-bowl sink, flat-panel cabinets, white cabinets, quartz worktops, white splashback, porcelain flooring, an island, grey floors and white worktops.
Hackney family home
Hackney family home
ambigram architects
Medium sized scandinavian kitchen in London.
Hampstead Residence
Hampstead Residence
Indie & Co.
Inspiration for a large scandinavian galley open plan kitchen in London with a built-in sink, recessed-panel cabinets, medium wood cabinets, terrazzo worktops, black appliances and no island.
Garden Studio
Garden Studio
Studio Milne
Inspiration for a scandi home office in London with panelled walls.
Kitchen Project Cheltenham
Kitchen Project Cheltenham
Contour
Our clients wanted an open plan family kitchen diner incorporating space for a play area and relaxation zone. With fabulous views over the garden, this kitchen is both practical and stylish with ample storage solutions and multiple seating options. The bench seating is integrated into the back of the L shaped island creating a sociable dining space whilst a breakfast bar caters for eating on the go. It is light and spacious and was a delightful project to work on.
Little House on the Quarry
Little House on the Quarry
Norman-Prahm architects
Design ideas for a small scandinavian staircase in London with panelled walls.
Framework House
Framework House
Amos Goldreich Architecture
Amos Goldreich Architecture has completed an asymmetric brick extension that celebrates light and modern life for a young family in North London. The new layout gives the family distinct kitchen, dining and relaxation zones, and views to the large rear garden from numerous angles within the home. The owners wanted to update the property in a way that would maximise the available space and reconnect different areas while leaving them clearly defined. Rather than building the common, open box extension, Amos Goldreich Architecture created distinctly separate yet connected spaces both externally and internally using an asymmetric form united by pale white bricks. Previously the rear plan of the house was divided into a kitchen, dining room and conservatory. The kitchen and dining room were very dark; the kitchen was incredibly narrow and the late 90’s UPVC conservatory was thermally inefficient. Bringing in natural light and creating views into the garden where the clients’ children often spend time playing were both important elements of the brief. Amos Goldreich Architecture designed a large X by X metre box window in the centre of the sitting room that offers views from both the sitting area and dining table, meaning the clients can keep an eye on the children while working or relaxing. Amos Goldreich Architecture enlivened and lightened the home by working with materials that encourage the diffusion of light throughout the spaces. Exposed timber rafters create a clever shelving screen, functioning both as open storage and a permeable room divider to maintain the connection between the sitting area and kitchen. A deep blue kitchen with plywood handle detailing creates balance and contrast against the light tones of the pale timber and white walls. The new extension is clad in white bricks which help to bounce light around the new interiors, emphasise the freshness and newness, and create a clear, distinct separation from the existing part of the late Victorian semi-detached London home. Brick continues to make an impact in the patio area where Amos Goldreich Architecture chose to use Stone Grey brick pavers for their muted tones and durability. A sedum roof spans the entire extension giving a beautiful view from the first floor bedrooms. The sedum roof also acts to encourage biodiversity and collect rainwater. Continues Amos Goldreich, Director of Amos Goldreich Architecture says: “The Framework House was a fantastic project to work on with our clients. We thought carefully about the space planning to ensure we met the brief for distinct zones, while also keeping a connection to the outdoors and others in the space. “The materials of the project also had to marry with the new plan. We chose to keep the interiors fresh, calm, and clean so our clients could adapt their future interior design choices easily without the need to renovate the space again.” Clients, Tom and Jennifer Allen say: “I couldn’t have envisioned having a space like this. It has completely changed the way we live as a family for the better. We are more connected, yet also have our own spaces to work, eat, play, learn and relax.” “The extension has had an impact on the entire house. When our son looks out of his window on the first floor, he sees a beautiful planted roof that merges with the garden.”
Quirk Case Study
Quirk Case Study
Roundhouse
Roundhouse Urbo matt lacquer bespoke kitchen in Farrow & Ball Railings with rough sawn horizontal grain Oak veneer bi-fold wall unit and work surfaces in Silestone Lagoon. Photography by Nick Kane.
Kitchen Redesign SE21
Kitchen Redesign SE21
Husky House
Total kitchen renovation with Lutron lighting, ceiling mounted extractor fan, integrated appliances, honed black stone worktops, matt white handleless cabinet doors and ebony oiled oak floor.
Dartmouth Park
Dartmouth Park
Martins Camisuli Architects
Refurbishment of the complete house was required to bring a more contemporary feel to this property.
Inspiration for a large scandi l-shaped kitchen in London with a submerged sink, flat-panel cabinets, black cabinets, white splashback, metro tiled splashback, stainless steel appliances, light hardwood flooring, a breakfast bar, beige floors and white worktops.
United Kingdom
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.