Transformer la maison où l'on a grandi - Projet SingerIndustrial Dining Room, Paris

Transformer la maison où l'on a grandi ⁠
Voilà un projet de rénovation un peu particulier. Il nous a été confié par Cyril qui a grandi avec sa famille dans ce joli 50 m². ⁠⁠
Aujourd'hui, ce bien lui appartient et il souhaitait se le réapproprier en rénovant chaque pièce. Coup de cœur pour la cuisine ouverte et sa petite verrière et la salle de bain black & white

Inspiration for a small urban open plan dining room in Paris with white walls, light hardwood flooring, no fireplace, beige floors and brick walls. —  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Dining Rooms with Similar Colours
SANTALUZ
Breakfast Point Apartment
South Beach
Richmond-Sternberge House
Spencer Butte Residence
Mission Hills Remake
CLASSIC GLAM
Fanyon Way Residence
United Kingdom
Tailor my experience with cookies

Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.