Barnes Design
7 Reviews

Editha Street

Based near Clapham North station, this project included opening up the ground floor as well creating additional bedrooms on the first floor and a summer room in the garden. The ground floor was transformed into a bright and airy space with an open kitchen leading onto the garden, perfect for the owners family to enjoy. The kitchen and joinery throughout was designed by Barnes Design with the ground floor joinery specially designed to incorporate plenty of storage and a small seating area.
Project Year: 2017
Project Cost: £200,001 - £500,000
Country: United Kingdom
Editha Street
0 Saves | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
2 Saves | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
0 Saves | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
0 Saves | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
0 Saves | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
0 Saves | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
0 Saves | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
0 Saves | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
1 Save | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
1 Save | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
0 Saves | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
0 Saves | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
0 Saves | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
0 Saves | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion
Editha Street
0 Saves | 0 Questions
Luke Casserly
EmbedQuestion