Verity & Beverley Ltd

Project 1063

Country: United Kingdom
Project 1063
1 Save | 0 Questions
Alterations to a Grade II* Listed town house in Minchinhampton, Gloucestershire. Works included internal refurbishment and redecoration of the house and restoration of the original wine cellar. The works also included converting and joining two attic spaces with a contemporary glazed link.
EmbedQuestion
Project 1063
0 Saves | 0 Questions
Alterations to a Grade II* Listed town house in Minchinhampton, Gloucestershire. Works included internal refurbishment and redecoration of the house and restoration of the original wine cellar. The works also included converting and joining two attic spaces with a contemporary glazed link.
EmbedQuestion
Project 1063
1 Save | 0 Questions
Alterations to a Grade II* Listed town house in Minchinhampton, Gloucestershire. Works included internal refurbishment and redecoration of the house and restoration of the original wine cellar. The works also included converting and joining two attic spaces with a contemporary glazed link.
EmbedQuestion
Project 1063
1 Save | 0 Questions
Alterations to a Grade II* Listed town house in Minchinhampton, Gloucestershire. Works included internal refurbishment and redecoration of the house and restoration of the original wine cellar. The works also included converting and joining two attic spaces with a contemporary glazed link.
EmbedQuestion
Project 1063
0 Saves | 0 Questions
Alterations to a Grade II* Listed town house in Minchinhampton, Gloucestershire. Works included internal refurbishment and redecoration of the house and restoration of the original wine cellar. The works also included converting and joining two attic spaces with a contemporary glazed link.
EmbedQuestion
Project 1063
0 Saves | 0 Questions
Alterations to a Grade II* Listed town house in Minchinhampton, Gloucestershire. Works included internal refurbishment and redecoration of the house and restoration of the original wine cellar. The works also included converting and joining two attic spaces with a contemporary glazed link.
EmbedQuestion
Project 1063
0 Saves | 0 Questions
Alterations to a Grade II* Listed town house in Minchinhampton, Gloucestershire. Works included internal refurbishment and redecoration of the house and restoration of the original wine cellar. The works also included converting and joining two attic spaces with a contemporary glazed link.
EmbedQuestion
Project 1063
2 Saves | 0 Questions
Alterations to a Grade II* Listed town house in Minchinhampton, Gloucestershire. Works included internal refurbishment and redecoration of the house and restoration of the original wine cellar. The works also included converting and joining two attic spaces with a contemporary glazed link.
EmbedQuestion
Project 1063
3 Saves | 0 Questions
Alterations to a Grade II* Listed town house in Minchinhampton, Gloucestershire. Works included internal refurbishment and redecoration of the house and restoration of the original wine cellar. The works also included converting and joining two attic spaces with a contemporary glazed link.
EmbedQuestion
Before Photo
Project 1063
0 Saves | 0 Questions
Cellar before works started. The existing pipework and connections in the ceiling were relocated, the existing paint and render was removed from the stonework and new cobble stone floors were installed.
EmbedQuestion
Project 1063
0 Saves | 0 Questions
The cellar after, the existing pipework and connections in the ceiling were relocated, the existing paint and render was removed from the stonework and new cobble stone floors were installed.
EmbedQuestion
Before Photo
Project 1063
0 Saves | 0 Questions
Cellar before works started. The existing pipework and connections in the ceiling were relocated, the existing paint and render was removed from the stonework and new cobble stone floors were installed.
EmbedQuestion
Project 1063
0 Saves | 0 Questions
The cellar after, the existing pipework and connections in the ceiling were relocated, the existing paint and render was removed from the stonework and new cobble stone floors were installed.
EmbedQuestion
Before Photo
Project 1063
0 Saves | 0 Questions
The existing cellar before works started. The existing pipework and connections in the ceiling were relocated, the existing paint and render was removed from the stonework and new cobble stone floors were installed.
EmbedQuestion
Project 1063
0 Saves | 0 Questions
The cellar after, the existing pipework and connections in the ceiling were relocated, the existing paint and render was removed from the stonework and new cobble stone floors were installed.
EmbedQuestion
Before Photo
Project 1063
0 Saves | 0 Questions
The existing attic before works started, this was an unused space with a steep stair up into it, we formed a new glazed link between the two separate attic spaces, insulated and boarded the ceilings, replaced the floors and inserted a new staircase.
EmbedQuestion
Project 1063
3 Saves | 0 Questions
The attic after, this was an unused space with a steep stair up into it, we formed a new glazed link between the two separate attic spaces, insulated and boarded the ceilings, replaced the floors and inserted a new staircase.
EmbedQuestion
Before Photo
Project 1063
1 Save | 0 Questions
The existing attic before works started, this was an unused space with a steep stair up into it, we formed a new glazed link between the two separate attic spaces, insulated and boarded the ceilings, replaced the floors and inserted a new staircase.
EmbedQuestion
Project 1063
3 Saves | 0 Questions
The attic after, this was an unused space with a steep stair up into it, we formed a new glazed link between the two separate attic spaces, insulated and boarded the ceilings, replaced the floors and inserted a new staircase.
EmbedQuestion
Before Photo
Project 1063
1 Save | 0 Questions
The existing attic before works started, this was an unused space with a steep stair up into it, we formed a new glazed link between the two separate attic spaces, insulated and boarded the ceilings, replaced the floors and inserted a new staircase.
EmbedQuestion
Project 1063
2 Saves | 0 Questions
The attic after, this was an unused space with a steep stair up into it, we formed a new glazed link between the two separate attic spaces, insulated and boarded the ceilings, replaced the floors and inserted a new staircase.
EmbedQuestion