PV James Construction Ltd
17 Reviews

Complete Showroom Refurbishment

The main showroom for a large company dealing with tools and construction equipment was refurbished with custom made radiator covers, display units and till area with a granite worktop. The result was a high quality contemporary finish which is both stylish and practical for the company's needs.
Country: United Kingdom
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Entrance and stairway to showroom.
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Entrance door with fitted inset mat, laminate flooring and stairway to showroom.
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Another view of the entrance hall with doors and stairway to showroom.
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
View of the stairs up to the showroom, with feature wall and laminate steps.
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Stairwell view
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Landing view
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
View of the small staff kitchen/utility space.
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Showroom with custom display units, till and radiator covers underneath the windows.
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Another view of the showroom.
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Display units
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Rear display units
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Further display units with artificial grass for the gardening tool section of the showroom
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
View from the rear of the showroom
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Carpeted Till area with granite worktop
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Closer view of the till and display units.
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Further view showing the wall display units, maximising the use of the area whilst maintaining an open and spacious feel in the showroom.
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
Further view of the radiator covers blending in with the surrounding display units to create a seamless modern look.
EmbedQuestion
Complete Showroom Refurbishment
0 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion