Inspiration for a medium sized classic kitchen/dining room in San Francisco with white walls, medium hardwood flooring and no fireplace.
Chr DAUER Architects
Chr DAUER Architects
Average rating: 5 out of 5 stars2 ReviewsView Profile

Douglass

Transitional Dining Room, San Francisco

A typical post-1906 Noe Valley house is simultaneously restored, expanded and redesigned to keep what works and rethink what doesn’t. The front façade, is scraped and painted a crisp monochrome white—it worked. The new asymmetrical gabled rear addition takes the place of a windowless dead end box that didn’t. A “Great kitchen”, open yet formally defined living and dining rooms, a generous master suite, and kid’s rooms with nooks and crannies, all make for a newly designed house that straddles old and new. Structural Engineer: Gregory Paul Wallace SE General Contractor: Cardea Building Co. Photographer: Open Homes Photography
United Kingdom
Tailor my experience with cookies

Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.