Cloakroom with a Wall Mounted Toilet Ideas and Designs

Sycamore Mews, Clapham
Sycamore Mews, Clapham
GDL LondonGDL London
Photo of a small contemporary cloakroom in London with a wall mounted toilet, black tiles, multi-coloured walls, slate flooring, marble worktops, grey floors, black worktops, a feature wall and a built in vanity unit.
The Listed House
The Listed House
Simpson & VoyleSimpson & Voyle
The image captures a minimalist and elegant cloakroom vanity area that blends functionality with design aesthetics. The vanity itself is a modern floating unit with clean lines and a combination of white and subtle gold finishes, creating a luxurious yet understated look. A unique pink basin sits atop the vanity, adding a pop of soft color that complements the neutral palette. Above the basin, a sleek, gold tap emerges from the wall, mirroring the gold accents on the vanity and enhancing the sophisticated vibe of the space. A round mirror with a simple frame reflects the room, contributing to the area's spacious and airy feel. Adjacent to the mirror is a wall-mounted light fixture with a mid-century modern influence, featuring clear glass and brass elements that resonate with the room's fixtures. The walls are adorned with a textured wallpaper in a muted pattern, providing depth and interest without overwhelming the space. A semi-sheer window treatment allows for natural light to filter through, illuminating the vanity area and highlighting the wallpaper's subtle texture. This bathroom vanity design showcases attention to detail and a preference for refined simplicity, with every element carefully chosen to create a cohesive and serene environment.
Dalston Victorian House
Dalston Victorian House
Emilie Fournet InteriorsEmilie Fournet Interiors
The WC was relocated under the stairs where space was maximised with a Barbican sink and wall mounted toilet. Victorian floor tiles work well with a bold black and white wallpaper.
Bathroom Tiled Wall
Bathroom Tiled Wall
AmberthAmberth
Modern steam shower room
This is an example of a medium sized contemporary cloakroom in London with flat-panel cabinets, light wood cabinets, a wall mounted toilet, green tiles, metro tiles, green walls, porcelain flooring, a built-in sink, beige floors, feature lighting and a floating vanity unit.
Ravenshaw Street, West Hampstead, London NW6
Ravenshaw Street, West Hampstead, London NW6
Brosh ArchitectsBrosh Architects
Under stairs cloak room
Small bohemian cloakroom in London with a wall mounted toilet, blue walls, dark hardwood flooring, a wall-mounted sink, brown floors, a feature wall and wallpapered walls.
Raw House
Raw House
Amos Goldreich ArchitectureAmos Goldreich Architecture
This is an example of a contemporary cloakroom in London with a wall mounted toilet, beige walls, a wall-mounted sink and beige floors.
La casa de Diana
La casa de Diana
BasamentaBasamenta
This is an example of a contemporary cloakroom in Madrid with a wall mounted toilet, pink tiles, pink walls and grey floors.
Tordeur Court
Tordeur Court
TCD HomesTCD Homes
Chic powder room accented with white paneled walls and white crown molding. Photo by FotoSold
Photo of a classic cloakroom in Other with shaker cabinets, medium wood cabinets, a wall mounted toilet, grey walls, dark hardwood flooring, a submerged sink, solid surface worktops and brown floors.
Private home, West London
Private home, West London
Found AssociatesFound Associates
Hufton & Crow
Design ideas for a contemporary cloakroom in London with a wall-mounted sink and a wall mounted toilet.
Mount Vernon
Mount Vernon
Jubilee InteriorsJubilee Interiors
This full home mid-century remodel project is in an affluent community perched on the hills known for its spectacular views of Los Angeles. Our retired clients were returning to sunny Los Angeles from South Carolina. Amidst the pandemic, they embarked on a two-year-long remodel with us - a heartfelt journey to transform their residence into a personalized sanctuary. Opting for a crisp white interior, we provided the perfect canvas to showcase the couple's legacy art pieces throughout the home. Carefully curating furnishings that complemented rather than competed with their remarkable collection. It's minimalistic and inviting. We created a space where every element resonated with their story, infusing warmth and character into their newly revitalized soulful home.
White is white, 76,5m2 à Paris
White is white, 76,5m2 à Paris
Ameo ConceptAmeo Concept
Idéalement situé en plein cœur du Marais sur la mythique place des Vosges, ce duplex sur cour comportait initialement deux contraintes spatiales : sa faible hauteur sous plafond (2,09m au plus bas) et sa configuration tout en longueur. Le cahier des charges des propriétaires faisait quant à lui mention de plusieurs demandes à satisfaire : la création de trois chambres et trois salles d’eau indépendantes, un espace de réception avec cuisine ouverte, le tout dans une atmosphère la plus épurée possible. Pari tenu ! Le niveau rez-de-chaussée dessert le volume d’accueil avec une buanderie invisible, une chambre avec dressing & espace de travail, ainsi qu’une salle d’eau. Au premier étage, le palier permet l’accès aux sanitaires invités ainsi qu’une seconde chambre avec cabinet de toilette et rangements intégrés. Après quelques marches, le volume s’ouvre sur la salle à manger, dans laquelle prend place un bar intégrant deux caves à vins et une niche en Corian pour le service. Le salon ensuite, où les assises confortables invitent à la convivialité, s’ouvre sur une cuisine immaculée dont les caissons hauts se font oublier derrière des façades miroirs. Enfin, la suite parentale située à l’extrémité de l’appartement offre une chambre fonctionnelle et minimaliste, avec sanitaires et salle d’eau attenante, le tout entièrement réalisé en béton ciré. L’ensemble des éléments de mobilier, luminaires, décoration, linge de maison & vaisselle ont été sélectionnés & installés par l’équipe d’Ameo Concept, pour un projet clé en main aux mille nuances de blancs.
Rénovation d'un appartement haussmannien - Voltaire -
Rénovation d'un appartement haussmannien - Voltaire -
Laura Djabourian Architecture d'intérieurLaura Djabourian Architecture d'intérieur
This is an example of a medium sized contemporary cloakroom in Saint-Etienne with a wall mounted toilet and pink floors.
Création d'un toilette
Création d'un toilette
NOOK STUDIONOOK STUDIO
Inspiration for a scandi cloakroom in Lyon with a wall mounted toilet, multi-coloured tiles, ceramic tiles, beige walls, ceramic flooring, a wall-mounted sink and multi-coloured floors.
Toilettes
Toilettes
LES CHANTIERS COTTINLES CHANTIERS COTTIN
Toilettes de réception suspendu avec son lave-main siphon, robinet et interrupteur laiton. Mélange de carrelage imitation carreau-ciment, carrelage metro et peinture bleu.
Raw Simplicity - SF Decorator Showcase 2020
Raw Simplicity - SF Decorator Showcase 2020
Studio KuStudio Ku
An Italian limestone tile, called “Raw”, with an interesting rugged hewn face provides the backdrop for a room where simplicity reigns. The pure geometries expressed in the perforated doors, the mirror, and the vanity play against the baroque plan of the room, the hanging organic sculptures and the bent wood planters.
Casadecor 2020
Casadecor 2020
Fotógrafo de arquitectura e interiores Pablo SanzFotógrafo de arquitectura e interiores Pablo Sanz
Design ideas for a large contemporary cloakroom in Madrid with freestanding cabinets, white cabinets, a wall mounted toilet, blue walls, a vessel sink, multi-coloured floors, brown worktops, a freestanding vanity unit and wallpapered walls.
Above and Beyond - Powder Bath
Above and Beyond - Powder Bath
Drewett WorksDrewett Works
Above and Beyond is the third residence in a four-home collection in Paradise Valley, Arizona. Originally the site of the abandoned Kachina Elementary School, the infill community, appropriately named Kachina Estates, embraces the remarkable views of Camelback Mountain. Nestled into an acre sized pie shaped cul-de-sac lot, the lot geometry and front facing view orientation created a remarkable privacy challenge and influenced the forward facing facade and massing. An iconic, stone-clad massing wall element rests within an oversized south-facing fenestration, creating separation and privacy while affording views “above and beyond.” Above and Beyond has Mid-Century DNA married with a larger sense of mass and scale. The pool pavilion bridges from the main residence to a guest casita which visually completes the need for protection and privacy from street and solar exposure. The pie-shaped lot which tapered to the south created a challenge to harvest south light. This was one of the largest spatial organization influencers for the design. The design undulates to embrace south sun and organically creates remarkable outdoor living spaces. This modernist home has a palate of granite and limestone wall cladding, plaster, and a painted metal fascia. The wall cladding seamlessly enters and exits the architecture affording interior and exterior continuity. Kachina Estates was named an Award of Merit winner at the 2019 Gold Nugget Awards in the category of Best Residential Detached Collection of the Year. The annual awards ceremony was held at the Pacific Coast Builders Conference in San Francisco, CA in May 2019. Project Details: Above and Beyond Architecture: Drewett Works Developer/Builder: Bedbrock Developers Interior Design: Est Est Land Planner/Civil Engineer: CVL Consultants Photography: Dino Tonn and Steven Thompson Awards: Gold Nugget Award of Merit - Kachina Estates - Residential Detached Collection of the Year
The New American Remodel 2019
The New American Remodel 2019
By DesignBy Design
Drama in a small space! Elegant, dimensional Walker Zanger tile creates a dramatic focal point in this sophisticated powder bath. The rough hewn European oak floating cabinetry ads warmth and layered texture to the space while the crisp matt white quartz countertop is the perfect foil for the etched stone sink. The sensuous curves of smooth carved stone reveal a patchwork of Japanese sashiko kimono pattern depicting organic elements such as waves, mountains and bamboo. The circular LED lit mirror echoes the flowing liquid lines of the tile and circular vessel sink.
Harmonious Transitional Redesign
Harmonious Transitional Redesign
JRP Design & RemodelJRP Design & Remodel
Our client’s large family of five was shrinking through the years, so they decided it was time for a downsize and a move from Westlake Village to Oak Park. They found the ideal single-story home on a large flag lot, but it needed a major overhaul, starting with the awkward spatial floorplan. These clients knew the home needed much work. They were looking for a firm that could handle the necessary architectural spatial redesign, interior design details, and finishes as well as deliver a high-quality remodeling experience. JRP’s design team got right to work on reconfiguring the entry by adding a new foyer and hallway leading to the enlarged kitchen while removing walls to open up the family room. The kitchen now boasts a 6’ x 10’ center island with natural quartz countertops. Stacked cabinetry was added for both storage and aesthetic to maximize the 10’ ceiling heights. Thanks to the large multi-slide doors in the family room, the kitchen area now flows naturally toward the outdoors, maximizing its connection to the backyard patio and entertaining space. Light-filled and serene, the gracious master suite is a haven of peace with its ethereal color palette and curated amenities. The vanity, with its expanse of Sunstone Celestial countertops and the large curbless shower, add elements of luxury to this master retreat. Classy, simple, and clean, this remodel’s open-space design with its neutral palette and clean look adds traditional flair to the transitional-style our clients desired.
Breakwater
Breakwater
McClellan | TelloneMcClellan | Tellone
Inspiration for a small contemporary cloakroom in Seattle with a pedestal sink, white cabinets, a wall mounted toilet, grey tiles, grey walls, porcelain flooring and grey floors.

Cloakroom with a Wall Mounted Toilet Ideas and Designs

1
United Kingdom
Tailor my experience with cookies

Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.