Houzz Logo Print
Plein sud
Plein sud
Mars AvrilMars Avril
Photo of a medium sized mediterranean patio in Marseille with concrete slabs and no cover.
York- Full House Remodel + Second Level Addition
York- Full House Remodel + Second Level Addition
Hometelligent Inc.Hometelligent Inc.
This is an example of a mediterranean bathroom in San Francisco.
Master Bathroom With Bathtub and Attached Shower, Wall Mirror and Wall Lamps
Master Bathroom With Bathtub and Attached Shower, Wall Mirror and Wall Lamps
Dream Coast BuildersDream Coast Builders
Indulge in luxury and sophistication with this meticulously designed master bathroom. The centerpiece is the spacious master bathroom corner shower, offering a rejuvenating experience every time. The master bathroom bathtub beckons for tranquil moments of relaxation, complemented by an elegant master bathroom sink with taps for added convenience. Storage meets style with wooden brown bathroom cabinets, featuring raised panel cabinets that seamlessly blend aesthetics and functionality. The marble top bathroom vanity adds a touch of opulence to the space, creating a focal point that exudes timeless charm. Enhance the ambiance with master bathroom wall mirror and wall lamps, providing both practical illumination and a touch of glamour. The tile flooring contributes to a clean and modern aesthetic, harmonizing with the enclosed glass shower and shower kit for a spa-like atmosphere. Natural light filters through the bathroom glass window, illuminating the brown wooden floor and accentuating the soothing palette. Thoughtful details such as bathroom recessed lighting, bathroom ac duct, and flat ceiling design elevate the overall comfort and aesthetic appeal. Modern convenience is at your fingertips with strategically placed bathroom electric switches, ensuring a seamless experience. Embrace a sense of calm and warmth with beige bathroom ideas that tie together the elements, creating a master bathroom retreat that balances functionality and elegance.
Find the right local pro for your project
Find top design and renovation professionals on Houzz
Modern Farmhouse Landscape Renovation, Novato, CA
Modern Farmhouse Landscape Renovation, Novato, CA
Dig Your Garden Landscape DesignDig Your Garden Landscape Design
A complete redesign of the front and back landscape areas surrounding the updated modern farmhouse facade and newly built studio/office. In the front of the house, the dated concrete steps and patio were replaced with an extensive new design featuring a porcelain full-color bluestone, and natural bluestone accents. New planting beds with olive trees and other colorful plants frame the front pathway/steps and provide beautiful curb-appeal. Gravel surrounds the porcelain stepping stone pathways that extend from the front, along the side of the house, and throughout the areas in the back. A large lawn once occupied much of the landscape areas in the back, now the meandering paths and planting beds, filled with olive trees, and a variety of Mediterranean, low water, low maintenance plants create a peaceful, beautiful sanctuary for the home owners to enjoy year-round. The existing old deck at the back of the house was replaced with Timbertech composite decking and added to the front of the new studio/office as well. A new gazebo sits atop a new concrete patio offering shade from the sun, and a cozy place to lounge. The firepit offers warmth on cool evenings.
Salinas
Salinas
EIRE Interiors & Home StagingEIRE Interiors & Home Staging
Inspiration for a mediterranean kitchen in Malaga.
ASC Mod Spanish Colonial
ASC Mod Spanish Colonial
Amy Storm & CompanyAmy Storm & Company
Photo of a mediterranean entrance in Chicago.
Rénovation d'un duplex avec jardin
Rénovation d'un duplex avec jardin
InsidesInsides
Inspiration for a mediterranean home in Marseille.
Beverly Dr
Beverly Dr
Nixon Custom HomesNixon Custom Homes
Mediterranean kitchen in Dallas.
Master Bedroom
Master Bedroom
Anushka ContractorAnushka Contractor
Dr. Shah works as a physician, and Mrs. Shah is a stay-at-home mom. Mrs. Shah was given the task of making their home colourful, upbeat, and bright in keeping with her personality. She was used to visiting her husband's clinic frequently, which had the traditional decor, therefore she didn't want to go mainstream with the typical dark wood and white interiors. Mr. Shah wanted the expenditure budget to be moderate, so we were free to experiment with colours and finishes. We turned the client's four-bedroom flat, which was builder-ready, into a three-bedroom one. We replaced the apartment's old tile flooring using Nexion "Coniwood Cedro" tiles throughout the entire space in a herringbone pattern. The builder left the kitchen in its original condition, and we replaced the sink and faucet in the dry areas of the two bathrooms and the powder room to freshen them up. The master bathroom received a total remodel. All free-standing furniture is created in-house and is customised for size and style. We immediately enter the spacious living area, which has big front windows that extend from end to end. A nesting coffee table and an L-shaped sofa make up the furniture arrangement. On the left, a movable-back upholstered swing, and two armchairs just across from it. The L-shaped sofa and the installation of a hardwood ceiling above the swing bring warmth to the room's plain, white ceiling. A tall highlighted mint green boxed panel with a modern design notion was inspired by old antique village doors and is located next to the armchairs. The boxed panel doubles as a closet and a door to one bedroom. The bedroom next to the living area serves as a guest room as well as a temporary residence for their oldest daughter's American family. She requested a dark green sofa and a Scandinavian aesthetic, which is how this space was designed. Since this room is the smallest of the others, we had to design a couch bed that can be converted into a comfortable queen-sized bed for visitors. We only added a pastel-coloured splash of paint art wallpaper in a wood frame at the back of the sofa since we wanted the room to be as tidy and white on the walls. The clients wanted more seats so they could utilise the space as a den and perhaps host small gatherings. Because of this, we placed a wooden bench with storage within and an upholstered seating ledge on top by the window. A white-finished dresser and desk with a bespoke design are placed next to the sofa. Wardrobes guide the way through the room's white and mirror-finished hallway. After passing through a little corridor with a textured, side-lit wall panel made of white Indian stone, we enter the living area once more. On the Indian stone wall, a teak wood console unit with an organic mirror above it and a little drawer for knick-knacks was mounted. The existing powder room, which was light grey and white in colour, is located just across from it. We replaced the sink and the faucet added a specially-made mirror and added a black and white drawer unit underneath. The large dining room has a table that accommodates eight people. A table with a veneer finish and a huge tile top is part of the setting. A dramatic and asymmetrical feeling is created by 5 dining chairs in white with 2 different types. An upholstered bench with an upholstered back was resting against the wall. To increase the size of the master bedroom, we moved the shared wall between the dining area and the master bedroom in the direction of the dining area. The dining area's constructed niche was the perfect location for the client's intended temple. The temple has veneer arched panels, a white door with a fluted finish for storage beneath the shelf, and an aqua-blue quartz inlay on a white stone back that serves as the temple's back. From the scraps of the composite stone, we also made the stairs to support the idol. The doors with a disguised white and mirror frame are next to the dining area. A tall storage unit, the kitchen, a second tall storage unit, and a third bedroom are all accessible starting from the right. The younger daughter and her husband, who frequently pays a visit to the couple, will use this bedroom. The layout of this bedroom, which is reached by a lengthy corridor, features a queen-size teak wood bed in the front, a headboard made of upholstered wood with a wooden frame, a side table with a fluted design panelled from top to bottom, and wardrobes with louvred designs on the right. A teak wood dresser with a drawer at the bottom is next to the closet. Streamlined profile lighting built into the mirror. Our client was particular that her room is made of wood and has straightforward ideas, therefore there is a ladder desk directly across from the bed in the corner. Then we make our way back to the dining room. A dramatic blue door that goes into the master bedroom is located next to the hidden mirror and white-framed doors. This bedroom was created by combining two tiny bedrooms into one, giving the enormous king-size bed and wardrobes space on both sides. The bed and the white dressing area with the white wood-finished wardrobes for the clients' everyday use are visible upon arrival on the left. Next to this wardrobe is the master bathroom, which features a colour scheme of aqua blue, wood, and cream with gold fixtures and decorations. A shelf made of unfinished wood with lighting fixtures was added as a feature. For the clients' outerwear, there is another wardrobe section completed in bolivar green wood across from the bed. Each bedroom has a large window that lets in enough natural light to brighten the room.
Stunning Hill Country Estate
Stunning Hill Country Estate
Design Visions of AustinDesign Visions of Austin
This is an example of a mediterranean wine cellar in Austin.
ILE D'YEU
ILE D'YEU
Lucie RoulandLucie Rouland
Inspiration for a mediterranean dining room in Nantes.
Seneca Residence
Seneca Residence
Verdance Landscape ArchitectureVerdance Landscape Architecture
The custom arbor creates a cool intimate sitting area thanks to a cantilevered steel canopy with die-cut panel by Parasoleil. Arizona flagstone pavers and a boulder fountain ground the space in lush plantings. 'Koi' artwork (acrylic on reclaimed glass windowpane) by owner. Photo © Jude Parkinson-Morgan.
Restructuration des combles d’une maison du XIXè siècle, 75m² à Rosny-sous-Bois
Restructuration des combles d’une maison du XIXè siècle, 75m² à Rosny-sous-Bois
Ameo ConceptAmeo Concept
Rénovation partielle d’une maison du XIXè siècle, dont les combles existants n’étaient initialement accessibles que par une échelle escamotable. Afin de créer un espace nuit et bureau supplémentaire dans cette bâtisse familiale, l’ensemble du niveau R+2 a été démoli afin d’être reconstruit sur des bases structurelles saines, intégrant un escalier central esthétique et fonctionnel, véritable pièce maitresse de la maison dotée de nombreux rangements sur mesure. La salle d’eau et les sanitaires du premier étage ont été entièrement repensés et rénovés, alliant zelliges traditionnels colorés et naturels. Entre inspirations méditerranéennes et contemporaines, le projet Cavaré est le fruit de plusieurs mois de travail afin de conserver le charme existant de la demeure, tout en y apportant confort et modernité.
REFORMA VIVIENDA UNIFAMILIAR SITGES
REFORMA VIVIENDA UNIFAMILIAR SITGES
Kubuni ReformsKubuni Reforms
Design ideas for a mediterranean bathroom in Other.
Hummelheim - Insektenfreundlicher Familiengarten bei Berlin
Hummelheim - Insektenfreundlicher Familiengarten bei Berlin
Dendron Exterior Design - Gartengestaltung BerlinDendron Exterior Design - Gartengestaltung Berlin
Medium sized mediterranean side xeriscape full sun pergola in Berlin with natural stone paving.
Northstream office space
Northstream office space
Spring Greenworks LLCSpring Greenworks LLC
refreshing an office space can provide sanctuary to employees as well as local wildlife. this drought tolerant garden replaced a dated planting that required excessive watering. these drought tolerant plants will thrive in this urban sanctuary /
VIVIENDA BALCONES
VIVIENDA BALCONES
PERALTA StudioPERALTA Studio
Photo of a medium sized mediterranean galley kitchen/diner in Barcelona with a submerged sink, flat-panel cabinets, white cabinets, marble worktops, grey splashback, marble splashback, white appliances, light hardwood flooring, a breakfast bar, white worktops and a wood ceiling.
Houston Oaks Residence, Lake Escape
Houston Oaks Residence, Lake Escape
Ryan Street ArchitectsRyan Street Architects
This is an example of a mediterranean kitchen in Houston.

Mediterranean Home Design Photos

San Juan Spanish Revival
San Juan Spanish Revival
Concept Design, Inc.Concept Design, Inc.
This open professional kitchen is for a chef who enjoys sharing the duties.
Design ideas for a large mediterranean kitchen pantry in Orange County with an integrated sink, recessed-panel cabinets, light wood cabinets, quartz worktops, white splashback, ceramic splashback, stainless steel appliances, limestone flooring, an island, grey floors, green worktops and exposed beams.
5
United Kingdom
Tailor my experience with cookies

Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.